Frivilligt arbejde 2018-05-08T17:04:25+00:00

Frivilligt arbejde

Kære medlem.

I Grenaa Golfklub er vi meget taknemmelige for det store engagement der vises af vore mange frivillige. Herunder præsenteres de forskellige grupper, og skulle du være interesseret i at blive medlem af korpset, så henvend dig endeligt til Preben Brandstrup tlf. 6091 9628.

Listen senest opdateret den 08. maj 2018

2017-06-30, hygge komsammen med de “frivillige”

Alle frivillige var inviteret, igennem deres Tovholder, til lidt hyggeligt samvær, som en beskeden anerkendelse af det store arbejde, I/De alle yder for Grenaa Golfklub.

Der mødte ca. 30 personer op, A. Bjerregaard arrangerede et Banko-arrangement, der så blev efterfulgt af fællesspisning i Greenkeeper-gaarden, pølser/brød på grillen, som blev passet af bane-personalet.

Det var super hyggeligt, det kunne godt gå hen at blive en årlig tradition.

Endnu engang stor tak til de frivillige for hjælpen.

Baneudvalget

2016-06-30, hygge komsammen med de “frivillige”

Der mødte ca. 35 personer op, A. Bjerregaard arrangerede en Par-3 bane turnering, der så blev efterfulgt af fællesspisning i Greenkeeper-gaarden, pølser/brød på grillen, som blev passet af bane-personalet.

Det var super hyggeligt, det kunne godt gå hen at blive en årlig tradition.

Endnu engang stor tak til de frivillige for hjælpen.

Baneudvalget