Tirsdagsdamer 2018-06-08T18:29:31+00:00

Velkommen til tirsdagsdamerne

Tirsdagsdamerne er en klub i klubben. Når du er medlem af Grenaa Golfklub, er du født medlem af Tirsdagsdamerne – hvis du altså er en dame på 18 år eller derover. Du skal ikke foretage dig noget aktivt i forhold til at blive optaget i klubben.

DU ER ALLEREDE MEDLEM – VELKOMMEN I KLUBBEN.

Hver tirsdag spiller vi en stableford turnering, hvor spillerne selv registrerer sig i bogen, der ligger på hylden i forhallen, betaler turneringsfee på kr. 20,- pr. gang  (eller for hele sæsonen kr. 300,-) i en af de brune greenfee kuverter. Husk at påføre navn på kuverten, som afleveres i scorekortbrevsprækken .

Man kan gå ud når man vil på dagen, men vi opfordrer til at være social og komme til fællesstart kl. 08.30 (du skal være der 15 min. før) hvor der i forvejen er blokeret for alle andre spillere end Tirsdagsdamer, her  behøver du ikke selv at booke tid. Umiddelbart før disse tidspunkter (ca. 15 min) trækker vi lod om holdinddelingen, så lærer du nye kvinder at kende ved at spille med dem. Vil du hellere spille om eftermiddagen, skriver du dig bare på ved en af de tirsdagsdamer, der har reserveret tid, og her kan alle skrive sig på.

Efter hver match optælles resultaterne. Vi spiller i 2 lige store rækker (efter handicap) ved mere end 10 spillere og resultaterne offentliggøres på opslagstavlen i forhallen. Der er præmier i forhold til antal af spillere, helt præcist én præmie for 5 – 9 – 12 og 14 spillere. Går du 9 huller, udløser det en præmie ved mere end 4 spillere. Præmier er gavekort til cafeen/pro-shoppen og kan afhentes i cafeen dagen efter hver match.

Der spilles stableford og 4-6 gange i løbet af sommeren slagspil for spillere under 28.6 i handicap. Der vil også være matcher, hvor vi spiller tættest på flaget på hul 4.

Vi går tilbage til den gamle model for Årets score (der koster kr. 20,-)  hvor man kan ændre på huller som du har spillet optimalt og dermed lave et fantastisk scorekort. Ændring kan ske til og med sidste tirsdag i sæsonen.

Der er mulighed for at få birdienåle/bolde? – husk markering på scorekortet.

Handicap regulering vil kun ske ved åbnings-, sommer-, afslutningsturneringer og venskabsmatcher. Hvis du ønsker at spille EDS skal, du selv huske at udfylde et ekstra scorekort og få din markør til at godkende. Markør skal være over 18 år og medlem af en golfklub.

NYE SPILLERE OM TIRSDAGEN.

Som nybegynder har man nok ofte den fornemmelse ”jeg er ikke god nok” til at spille sammen med alle disse tirsdagsspillere. Det er nok en helt naturlig fornemmelse, men det bliver den ikke mere rigtig af!

Alle er gode nok og det er her om tirsdagen man finder nye golfkammerater, lærer de andre medlemmer og klubben at kende og får sin ”golfopdragelse” på godt og ondt.  Hvis du er lidt usikker på hvordan du kommer i gang og ikke har nogen at spille med, så mød op til spærretiden og du vil blive hjulpet i gang.

Bare kom ud af busken – det er sjovt at spille tirsdagsgolf.

Hej alle tirsdagsdamer !

Igen i år arrangerer vi en golftur for alle,  både morgen- og eftermiddagsdamer, der har lyst til at spille på et par gode  baner “udenbys”.

Turen går til Hammel Golfklub søndag den 5. maj 2018. (alternativ Ådalen)
Prisen kender vi ikke endnu ?????????,- pr. person.
Forslag til opstartkaffen  hvor vi skal tage hen- og der  finder vi også ud af hvordan vi kan køre sammen.

SÆSONKALENDER 2018

Søndag den 25.3. kl. 10.00    Opstartskaffe i Golfcafeen
Tirsdag den 03.4.                   Start for tirsdagsdamerne
Søndag den 15.4. kl. 10.00    Åbningsmatch efterfulgt af frokost
Tirsdag den 01.5 kl. 16.00     Venskabsmatch i Ebeltoft
Lørdag den 05.5. kl. 8.00       Udflugt til Hammel eller Århus Ådal Golfklub
Søndag den 01.7 kl. 10.00     Sommerturnering
Tirsdag den 14.8 kl. 16.00     Venskabsmatch i Kalø
Tirsdag den 21.8 kl. 16.00     Venskabsmatch mod Norddjurs i Grenaa.(afventer ja fra Norddjurs)
Søndag den 07.10 kl. 09.00   Afslutningsmatch med efterfølgende frokost. (18 huller)

Derudover spilles hver tirsdag hele sæsonen.

Hvis du ønsker at deltage i ovennævnte matcher skal du huske at tilmelde dig på Golfbox eller på opslagstavlen. Tilmelding skal være senest 5 dage før match.

Vi håber at rigtig mange damespillere vil vælge at deltage i tirsdagsmatcherne

Vi ses til opstartsmatchen d. 15.4.

Vh Udvalget

.

Dameudvalget

Gerda Madsen
Gerda MadsenFormand
Tlf.:25 54 36 44
Gitte Jespersen
Gitte JespersenSekretær
Tlf.: 61 66 43 05
Kirsten Jørgensen
Kirsten JørgensenKasserer og web
Tlf.: 24 24 67 98
Benedikte Ellehauge
Benedikte Ellehauge
Tlf.: 23 61 30 00

2018 Arkiv – resultater – galleri

Dametur til Odder.

Vi havde en rigtig god og hyggelig tur til Odder Golfklub. Vejret var fantastisk og humøret var højt. Banen var rigtig flot og der var en meget fin, lækker cafe med hjemmelavet pesto, brød og marmelader.
Men vi tog hjem til Susanne og sluttede dagen af med dejlig mad i golf cafeen.
Rebsdorf og Ellehauge løb med førstepladserne

Åbningsmatch for Tirsdagsdamerne 2018

Dejligt vejr, dejlige damer, dejligt mad og glade vindere – BOM!

2017 Arkiv – resultater – galleri

Sæsonafslutning for Tirsdagsdamerne 2017

22 friske Tirsdagsdamer mødtes på en dejlig solskinsdag for at slutte en god sæson af.
Der blev spillet stableford med nærmest flaget på de 3 første par3 huller og en ”hemmelig” holdkonkurrence, som først blev afsløret efter matchen.

Matchen forløb planmæssigt og alle nød spillet, selskabet og ikke mindst det gode vejr.
Susanne havde som altid sørget for en dejlig buffet, som vi begejstrede kastede os over umiddelbart efter præmieuddelingen.

Vinderen af A rækken blev Bibi Bak og i B rækken tog Henny Karlsen første pladsen.
Vinderen af årets score uden fratræk af hcp blev Gurli Stefanek med 71 slag og med fratræk af hcp blev det Bodil Søgaard me 49 slag.

Året bød også på en rigtig hyggelig dagtur til Tangesø, hvor vi var 12 spillere afsted. Venskabsmatch på hjemmebane mod Kalø og Ebeltoft som begge blev vundet 🙂 og mod Norddjurs på deres bane, hvid vi desværre måtte aflevere pokalen 😥

Tirsdagsdameudvalget vil gerne sige tak for en dejlig sæson og takke alle der har deltaget i vores arrangementer og tirsdagsmatcher. Vi håber at se jer igen til næste år og tag gerne flere med.
Tak til dem som har hjulpet i forbindelse med matcherne

Vi ses til foråret
Hilsen Gerda, Kirsten, Benedikte og Gitte

Venskabsmatch mod Kalø, den 15.8.2017

Tirsdag d.15.8. var det vores tur til at tage imod damerne fra Kalø. Der var stor opbakning fra både Grenå og Kalø så kl 16.00 slog 47 skønne kvinder ud. Det blev en runde med godt humør og fint vejr.

Der blev spillet stableford i to rækker, tættest på flaget på hul 4,7 og 11, længste drive på hul 18  og der var også en holdkonkurrence.

Grenådamerne var i storform og sørgede for at pokalen blev i Grenå. Bodil Søgaard blev vinder af A rækken og Kirsten Knudsen snuppede første pladsen i B rækken.

Dagen sluttede med en rigtig dejlig buffet hyggeligt samvær.

Tak for den gode opbakning.

Dejlig mad, hyggelig snak og glade vindere

2016 Arkiv – resultater – galleri

PINK CUP i Grenaa Golfklub – 26. juni 2016

Søndag den 26. juni 2016 spiller vi PINK CUP i Grenaa Golfklub (se mere klik her)

Opstartsmatch tirsdag d.5.4.16

Tirsdag d. 5.4.16 på slaget 16.30 begyndte det at regne over Vestermarken og på præcis samme tidspunkt stod 21 damer klar til at slå sæsonen i gang. Vi håber ikke, at det bliver kendetegnende for hele året.

Heldigvis var det vindstille, humøret var godt og der var næsten ingen vand på banen, så alle komme også ind til middagen i godt humør. Ulla og Poul stod klar med dejlig mad, kaffe og kage.

Gerda bød velkommen til gamle som nye medlemmer og da Jannie og Bodil gerne ville deltage i spisningen, var vi 23 skønne damer, der satte os til bordet.

Irene Post startede sæsonen med 19 point og en 1. plads, 2. Pladsen tog Gurli Stefanek sig af med 17 point og med samme pointtal snuppede Margit Degn 3. Pladsen.

Fra udvalget ønsker vi alle en god sæson.

Opstartskaffe d.13.3.16

Vi mødtes i cafeen til rundstykker og kaffe.

Gerda bød velkommen.

Orientering om Tirsdagsdamerne:

  • Se vores indlæg på klubbens nye og meget fine hjemmeside.
  • Lille rettelse: om eftermiddagen starter vi fremover 15.45. Vi mødes 15.30 og trækker lod.
  • Opfordring: Brug spærretiderne. Husk: Tag godt imod nye medlemmer.
  • Vær opmærksom på klubbens deltagelse i Golfringen, som giver mulighed for at spille gratis på andre baner. Yderligere info på klubbens hjemmeside.
  • Dametur til Farsø 30.4./1.5. Tilmelding på liste på opslagstavlen eller til Kirsten Jørgensen senest d.5.4. Se også her hjemmesiden for yderligere info. Foreløbig er vi: Vivi Kjær, Benedicte Ellehauge, Kirsten Jørgensen, Gerda Madsen, Gitte Jespersen, (Margit Degn) – Der er plads til flere
  • Margit Degn er koordinator på Pink Cup som i år afvikles søndag d.26.6. Da vi kun er 3 i Tirsdagsdameudvalget har vi brug for lidt hjælp til det praktiske. Vi håber der er nogle, som vil give en hånd med. Lørdag d.2.4. Kl.9.00 holder vi planlægningsmøde i Golfcafeen.
  • Klubben har fået tilbud fra Henning Greve – nu Sport 24 – om køb af klubpolo. Man kan prøve størrelser i klubben. Kr. 125,- med sport24- og klublogo.

Vi håber at rigtig mange damespillere vil spille om tirsdagen og vi håber også at mange vil vælge at deltage i tirsdagsmatchen. Vi ses til opstartsmatchen d.5.4.

Vh Udvalget