Sportsudvalgets opgaver for juniorer.

Sportsudvalget varetager fra 2015 også juniorudvalget.

Sportsudvalget sørger for at alle juniorer får den træning og uddannelse, der passer til den enkeltes niveau. Samtidig sørger sportsudvalget for at de juniorer, der kan deltage i turneringer uden for klubben får mulighed for det.

Sportsudvalget er derfor et meget bredt udvalg, der også for de unge mennesker fungerer som både begynderudvalg, breddeudvalg og eliteudvalg.

Sportsudvalget arrangerer også lokale turneringer, for både klubbens egne juniorer og naboklubberne, samt afholder prøver og meget andet. Ud over de golfrelaterede arrangementer har sportsudvalget også arrangementer af mere social karakter.

Mats Sommer – Formand
Tlf.: 61 46 71 14
mats.sommer59@gmail.com

Arild Townhill (Træner & Pro)
Tlf : 28740224
arild.james@hotmail.com

Annette Sloth
Tlf.: 30 25 20 27
Annette_sloth@hotmail.com

Lone Schneider
Tlf.: 20 42 44 72
frihave@privat.dk

Klubbens protræner Arild Townhill instruere her 5 nye supergolfere.

Husk

Juniortræningen er mandage og torsdage, startende fra mandag den 3. april 2017

Tidspunkt som hidtil kl. 16.30 til kl. 17.30

Info:

Nye Juniorgolfere

Kunne du godt tænke dig at spille golf, men ved ikke hvordan man kommer i gang?

Der er mulighed for at tage til et af Åbent Hus – Arrangementer som klubben afholder, datoerne for disse kan findes under siden for åbent hus.

Vi er altid imødekommende over for nye medlemmer, og håber at se netop dig, til vores næste træning, eller Åbent Hus – Arrangement.

Hvad gør vi for de nye?

Til træning, prøver vi i så vid udstrækning det er muligt, at differentiere træningen så den tilpasses den enkelte spiller, og hans/hendes forekommende golfudfordringer, lige meget om denne er en begynderturnering, eller om det er Danmarks Mesterskabet.

Vi prøver også at gøre træningen sjov, og anderledes, og gøre hver træning til en enkeltstående og interessant oplevelse, så det ikke bliver ensformigt og kedeligt i længden.

I træningen indgår blandt andet: Teoriundervisning, baneforberedelse, spil på lille bane, udslag og meget meget mere.

Vi er behjælpelige med udstyr, vi har udstyr der kan lånes i starten, og vil også meget gerne rådgive når juniorerne skal ud og købe deres eget.

AKTIVITETSKALENDER 2017

Spilleplan juniorer 2017:

Se under fanen turneringer på forsiden eller klik her

Generel målsætning for juniorarbejdet

Hovedformålet med juniorarbejdet i Grenaa Golfklub er, at tilbyde klubbens juniorer træning og undervisning der giver de enkelte spillere mulighed for at dyrke golf på det niveau som den enkelte måtte ønske.

Juniorarbejdet tager i videst muligt omfang individuelle hensyn og skal udvikle de spillere, der er motiverede og arbejder målrettet med spillet til at kunne agere på højeste niveau i både danske og internationale turneringer. Juniorer der spiller på dette niveau vil samtidig være kandidater til klubbens elitehold.

Juniorer der ikke ønsker at bruge så mange ressourcer på golf, skal sikres en solid golfuddannelse, både teknisk og teoretisk, der giver dem mulighed for at spille golf på klubniveau og som greenfee gæster.

På pigesiden skal der generelt arbejdes med at tiltrække flere piger og bevare dem vi har. Samtidig skal pigerne i højere grad spille flere turneringer og dermed blive turneringsvante. For pigerne fortsætter arbejdet med at styrke det sociale netværk både internt og med naboklubberne.

Langsigtede mål i planperioden

Juniorer over 12 år, skal inden et år i klubben havet opnået færdigheder der giver dem banetilladelse .

Juniorafdelingen kan forsyne eliteafdelingen med nye både dame- og herrespillere hvert år Grenaas juniorer markerer sig på alle niveauer inden for juniorgolf og på ranglisten. Gerne 2 spillere der deltager i talentudviklingen på DGU plan.

Sportsudvalget april 2017