12-hullers Pay & Play Par 3 bane

Her er en enestående mulighed for at spille rigtig golf uden at være medlem af en klub.

En udfordrende par 3 bane med 12 huller, hvor længderne varierer fra 45m til 127m.
Terrænet er kuperet og der er huller, hvor du står højt og spiller ned til en green og omvendt huller, hvor der skal spilles op til en højtliggende green.

Adgang for alle, specielt “ikke golfere”. Velegnet til arrangementer eks. firma, familie m.m. Få et tilbud incl. udstyr og undervisning.

Voksne kr. 100,- Børn kr. 50,-
Udstyr kan lånes gratis, men bolde skal købes.

Par 3 bane medlemskab

Du kan blive medlem af Pay and Play banen for kr. 1.320,- pr. år – ingen indskud. Alle træningsfaciliteter står gratis til rådighed, ligesom man naturligvis er yderst velkommen til at besøge “hul 19”.
Kan være en rigtig god gaveide.
Dette medlemsskab giver ikke ret til greenfeespil i andre klubber.

Par 3 banen er såvel Pay and Play bane, som træningsbane for klubbens medlemmer.

Gæster på par 3 banen
Tag gæster med på par 3 banen.
Alle medlemmer i Grenaa Golfklub må gratis medtage 3 gæster på par 3 banen.