Greenfee – aftaler

Følgende klubber deltager i greenfee-aftale 2017.
Green-fee pris Kr. 200,- for fuldgyldige medlemmer af nedenstående klubber.
Aftalen gælder alle dage.
Aftalerne er gældende for perioden 01.04. til 31.10.

• Aabybro Golfklub
  • Ebeltoft Golfklub
  • Give Golfklub
  • Hammel Golfklub
  • Kalø Golfklub
  • Lemvig Golfklub
  • Norddjurs Golfklub
  • Randers Golfklub
  • Randers Fjord Golfklub
  • Rold Skov Golfklub
  • Skive Golfklub
  • Tange Sø Golfklub
  • Viborg Golfklub*
  • Markusminde Golf Club
  • Mollerup Golf Club
  • Nordvestjysk Golfklub

Øvrige klubber – pris iht. gældende prisliste – kr. 400,- i Grenaa Golfklub.

Alle rabataftaler gælder ikke flexmedlemmer.

*Ved spil på Viborg Golfbane betales ½ Green fee af Grenaa Golfklubs medlemmer.

Golfringen

Fritspils-aftale 2017 mellem

• Aarhus Aadal Golfklub
  • Ebeltoft Golfklub
  • Grenaa Golfklub
  • Hobro Golfklub
  • Mariager Fjord Golfklub
  • Markusminde Golfklub
  • Mollerup Golf Club
  • Randers Fjord Golf Klub

Hvis du er fuldtids medlem af en af ovennævnte golfklubber, kan du nu frit spille lige så mange runder, du har lyst til, på banerne. Du skal blot tilmelde dig den nye fritspils-ordning, som vi har etableret.
Du kan allerede nu sikre dig medlemskab af den nye ordning ved at sende en mail til din hjemmeklub med angivelse af dit DGU nummer.

Pris pr. deltager Kr. 800,- oveni den gældende kontingentsats (gælder kun fuldtidsmedlemmer).

Medlemmet modtager et bagskilt, og kan herefter spille gratis på ovennævnte baner.

Ved et medlems skift til en billigere klub indenfor “Golfringen”, suspenderes vedkommende fra fritspilsordningen i 3 år.

Regler for Fritspilsordning (Golfringen)

Rettigheder:
Golfringen giver fri adgang til klubbernes 18-hullers bane, samt deltagelse i alle åbne turneringer på de enkelte klubbers medlemsvilkår.

Booking:
Der skal bookes tid via Golfbox og tiden bekræftes ved ankomst til klubben. For klubber med Probox skal bekræftelsen ske på denne, og for klubber med manuel greenfee-bog skal der noteres et GR i beløbsfeltet.
(Spiller man i boldrende eller uden anden tidsbestilling skal man stadig registrere sig ved ankomst i klubben, dette sker på Probox hvor en sådan findes, ellers i greenfee-bogen.  VIGTIGT for at klubberne kan styre antal spillede runder på banen.

Fritspilsordningen er personlig og kan ikke lånes eller overdrages til andre,  og vil betyde øjeblikkelig eksklusion fra gruppen.

Grenaa Golfklub er med i samarbejdet med Golfhæftet (hele ugen)

Golfhæftet 2017 er et samarbejde mellem Golfhæftet i Sverige AB og tilknyttede klubber med henblik på at fremme og øge greenfee spillet. Golfhæftet giver dig som indehaver ret til at spille mere end 700 golfbaner i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland til halv greenfee. Før du bruger Golfhæftet kontroller på den respektive golfklubs webside om rabatten gælder for den aktuelle dag.

Pris kr. 450,- i engangsbetaling. (pris kr. 400,- hvis købes i sekretariatet ved Anne)
Giver adgang til over 700 baner i hele Europa til halv greenfee, men kun en enkelt gang pr. bane.