Velkommen til tirsdagsdamerne

Tirsdagsdamerne er en klub i klubben. Når du er medlem af Grenaa Golfklub, er du født medlem af Tirsdagsdamerne – hvis du altså er en dame på 18 år eller derover. Du skal ikke foretage dig noget aktivt i forhold til at blive optaget i klubben.

DU ER ALLEREDE MEDLEM – VELKOMMEN I KLUBBEN.

Hver tirsdag spiller vi en stableford turnering, hvor spillerne selv registrerer sig i bogen, der ligger på hylden i forhallen, betaler turneringsfee på kr. 20,- pr. gang  (eller for hele sæsonen kr. 300,-) i en af de brune greenfee kuverter. Husk at påføre navn på kuverten, som afleveres i scorekortbrevsprækken .

Man kan gå ud når man vil på dagen, men vi opfordrer til at være social og komme til fællesstart henholdsvis kl. 08.30 og kl. 15.30 (du skal være der 15 min. før) hvor der i forvejen er blokeret for alle andre spillere end Tirsdagsdamer, så behøver du ikke selv at booke tid.  Umiddelbart før disse tidspunkter (ca. 15 min) trækker vi lod om holdinddelingen, så lærer du nye kvinder at kende ved at spille med dem.

Efter hver match optælles resultaterne. Vi spiller i 2 lige store rækker (efter handicap) ved mere end 10 spillere og resultaterne offentliggøres på opslagstavlen i forhallen. Der er præmier i forhold til antal af spillere, helt præcist én præmie for 5 – 9 – 12 og 14 spillere. Går du 9 huller, udløser det en præmie ved mere end 4 spillere. Præmier er gavekort til cafeen/pro-shoppen og kan afhentes i cafeen dagen efter hver match.

Der spilles stableford og 4-6 gange i løbet af sommeren slagspil for spillere under 28.6 i handicap. Der vil også være matcher, hvor vi spiller tættest på flaget på hul 4.

I Stedet for Årets score vil vi i år prøve ”De fantastiske 18” – hvor du har mulighed for at ”låse huller” som du har spillet optimalt og dermed lave et fantastisk scorekort.

Der er mulighed for at få birdienåle – markering på scorekortet.

Handicap regulering vil kun ske ved venskabsmatcher. Hvis du ønsker at spille EDS skal, du selv huske at udfylde et ekstra scorekort og få din markør til at godkende. Markør skal være over 18 år og medlem af en golfklub.

NYE SPILLERE OM TIRSDAGEN.

Som nybegynder har man nok ofte den fornemmelse ”jeg er ikke god nok” til at spille sammen med alle disse tirsdagsspillere. Det er nok en helt naturlig fornemmelse, men det bliver den ikke mere rigtig af!

Alle er gode nok og det er her om tirsdagen man finder nye golfkammerater, lærer de andre medlemmer og klubben at kende og får sin ”golfopdragelse” på godt og ondt.  Hvis du er lidt usikker på hvordan du kommer i gang og ikke har nogen at spille med, så mød op til spærretiden og du vil blive hjulpet i gang.

Bare kom ud af busken – det er sjovt at spille tirsdagsgolf.

Hej alle tirsdagsdamer !

Igen i år arrangerer vi en golftur for alle,  både morgen- og eftermiddagsdamer, der har lyst til at spille på et par gode  baner “udenbys”.

Turen går til Tange Sø Golfklub søndag den 7. maj 2017.
Prisen kender vi ikke endnu ?????????,- pr. person.
Forslag til opstartkaffen  hvor vi skal tage hen- og der  finder vi også ud af hvordan vi kan køre sammen.

SÆSONKALENDER 2017

Søndag den 12.3. kl. 10.00    Opstartskaffe i Golfcafeen
Søndag den 02.4. kl. 10.00    Åbningsmatch efterfulgt af frokost
Søndag den 07.5. kl. 8.00      Udflugt til Tange Sø Golfklub
Tirsdag den 09.5 kl. 16.00     Venskabsmatch i Grenaa mod Ebeltoft
Lørdag den 10.6 kl. 10.00      Sommerturnering
Tirsdag den 15.8 kl. 16.00     Venskabsmatch i Grenaa mod Kalø
Tirsdag den 22.8 kl. 16.00     Venskabsmatch i Norddjurs.
Søndag den 1.10 kl. 09.00     Afslutningsmatch med efterfølgende frokost. (18 huller)

Derudover spilles hver tirsdag hele sæsonen.

Hvis du ønsker at deltage i ovennævnte matcher skal du huske at tilmelde dig på Golfbox eller på opslagstavlen. Tilmelding skal være senest 5 dage før match.

Vi håber at rigtig mange damespillere vil spille om tirsdagen og vi håber også at mange vil vælge at deltage i tirsdagsmatchen.

Vi ses til opstartsmatchen d.2.4.

Vh Udvalget

.

Dameudvalget

Gerda Madsen
Gerda MadsenFormand
Tlf.:25 54 36 44
Gitte Jespersen
Gitte JespersenSekretær
Tlf.: 61 66 43 05
Kirsten Jørgensen
Kirsten JørgensenKasserer og web
Tlf.: 24 24 67 98
Benedikte Ellehauge
Benedikte Ellehauge
Tlf.: 23 61 30 00

Arkiv – resultater – galleri

PINK CUP i Grenaa Golfklub – 26. juni 2016

Søndag den 26. juni 2016 spiller vi PINK CUP i Grenaa Golfklub (se mere klik her)

Opstartsmatch tirsdag d.5.4.16

Tirsdag d. 5.4.16 på slaget 16.30 begyndte det at regne over Vestermarken og på præcis samme tidspunkt stod 21 damer klar til at slå sæsonen i gang. Vi håber ikke, at det bliver kendetegnende for hele året.

Heldigvis var det vindstille, humøret var godt og der var næsten ingen vand på banen, så alle komme også ind til middagen i godt humør. Ulla og Poul stod klar med dejlig mad, kaffe og kage.

Gerda bød velkommen til gamle som nye medlemmer og da Jannie og Bodil gerne ville deltage i spisningen, var vi 23 skønne damer, der satte os til bordet.

Irene Post startede sæsonen med 19 point og en 1. plads, 2. Pladsen tog Gurli Stefanek sig af med 17 point og med samme pointtal snuppede Margit Degn 3. Pladsen.

Fra udvalget ønsker vi alle en god sæson.

Opstartskaffe d.13.3.16

Vi mødtes i cafeen til rundstykker og kaffe.

Gerda bød velkommen.

Orientering om Tirsdagsdamerne:

  • Se vores indlæg på klubbens nye og meget fine hjemmeside.
  • Lille rettelse: om eftermiddagen starter vi fremover 15.45. Vi mødes 15.30 og trækker lod.
  • Opfordring: Brug spærretiderne. Husk: Tag godt imod nye medlemmer.
  • Vær opmærksom på klubbens deltagelse i Golfringen, som giver mulighed for at spille gratis på andre baner. Yderligere info på klubbens hjemmeside.
  • Dametur til Farsø 30.4./1.5. Tilmelding på liste på opslagstavlen eller til Kirsten Jørgensen senest d.5.4. Se også her hjemmesiden for yderligere info. Foreløbig er vi: Vivi Kjær, Benedicte Ellehauge, Kirsten Jørgensen, Gerda Madsen, Gitte Jespersen, (Margit Degn) – Der er plads til flere
  • Margit Degn er koordinator på Pink Cup som i år afvikles søndag d.26.6. Da vi kun er 3 i Tirsdagsdameudvalget har vi brug for lidt hjælp til det praktiske. Vi håber der er nogle, som vil give en hånd med. Lørdag d.2.4. Kl.9.00 holder vi planlægningsmøde i Golfcafeen.
  • Klubben har fået tilbud fra Henning Greve – nu Sport 24 – om køb af klubpolo. Man kan prøve størrelser i klubben. Kr. 125,- med sport24- og klublogo.

Vi håber at rigtig mange damespillere vil spille om tirsdagen og vi håber også at mange vil vælge at deltage i tirsdagsmatchen. Vi ses til opstartsmatchen d.5.4.

Vh Udvalget